Cele mai populare descantece care se faceau cu apa de izvor

Apa de izvor are o forta magica pe care oamenii o pretuiau mai mult decat o fac astazi. In vrajile si leacurile de demult se folosea aceasta apa de izvor despre care se credea ca are puteri magice.

In general apa de izvor sau apa neinceputa se folosea in ritualuri pentru vindecarea trupului si a sufletului. In ritualurile stravechi se spunea ca apa de izvor trebuie sa fie adunata in vase de lut la miezul noptii mai ales in noptile cu luna plina pentru ca aceasta sa fie cu adevarat puternica.

In cele de mai jos vei gasi trei vraji la care poti folosi aceasta apa de izvor. Apa de izvor capteaza lumina lunii, aduna puterea pietrelor si aduce forta unor minerale vindecatoare din adancuri.

Apa de izvor este recomandata in leacuri si in lotiuni tonice pe care femeile trebuie sa le pregateasca in ritualurile de dragoste.

Descantece de deochi cu apa neinceputa de izvor

CIteste si asta:  E posibil ca ce visam noaptea sa devina realitate?

Deochiul face foarte mult rau si din aceasta cauza femeile de la sate isi pregateau un leac impotriva acestuia. Acest leac era utilizat impotriva deochiului, geloziei si invidiei. Era utilizat in mod special la copii mici care erau deochiati. Apa de izvor proaspata se pastra intr-un vas smaltuit cu o lingurita de argint si cateva fire de busuioc. Daca nu ai in casa agheasma de la biserica poti folosi aceasta apa de izvor descantata pe fruntea copiilor bolnavi in timp ce le spui ceva de deochi.

Descantece cu apa pura pentru vindecare

Apa de izvor se mai folosea si la fierturi si leacuri de baza de plante medicinale. Aceasta apa are puterea de a extrage substantele benefice din plante. Decocturile sau ceaiurile erau descantate si se inghiteau pe stomacul gol sau in anumite momente ale zilei, cum ar fi la rasarit sau la apusul soarelui pentru a avea o forta vindecatoare mai mare.

Leacuri de inima si de dragoste cu apa de izvor

CIteste si asta:  8 obiceiuri care aduc foarte multe necazuri

Leacurile de dragoste sunt cele mai solicitate. Magia si vrajile prin care iti putea recupera iubirea pierduta sau cele care iti aratau chipul viitorului ursit se foloseau sub tot felul de forme.

Pentru tinerele care isi cautau marea dragoste descantecele cu apa de izvor pura era cele mai indicate. Aceasta apa trebuia sa fie tinuta in ulcioare de lut in care se puneau banuti de argint, busuioc, petale de trandafir, ulei de mir si bucatele de tamaie ca sa atraga iubirea prin armona lor imbietoare.

Apa de izvor care iti va aduce dragostrea trebuie sa fie pastrata acoperita cu un voal de la o mireasa intr-un ulcior care se impodobeste cu flori.

Pe luciul apei obtinute fetele tinere puteau vedea atunci cand era luna plina sau intuneric deplin in camera tot felul de indicii despre barbatul care le va cuceri inima.

Apa de izvor inca se mai foloseste la toate aceste obiceiuri dar si la multe altele. Femeile ar trebui sa ii acorde o importanta mai mare acesteia deoarece puterile ei chiar sunt reale.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *