Cele mai periculoase pozitii sexuale!

Sexul trebuie sa insemne placere, insa exista si cateva pozitii sexuale mai putin cunoscute si mai periculoase. In loc de orgasme, aceste pozitii iti pot da luxatii, intinderi ale muschilor sau ligamente rupte. Inainte de practicarea acestor pozitii trebuie sa iti faci incalzirea si sa te antrenezi putin pentru a nu va rani, nici tu si nici partenerul tau. Iata care sunt cele mai periculoase pozitii sexuale!

Barcuta

El sta in picioare, iar tu il cuprinzi cu picioarele de mijloc, permitand penetrarea. Pana acum nimic deosebit, insa ce e mai greu de abia acum incepe. Va trebui sa iti dai drumul la maini si sa te lasi pe spate, pana cand coloana ta este perpendiculara pe corpul lui. El te poate sustine de bazin, insa tu va trebui sa ai muschii abdomenului foarte bine lucrati pentru a putea rezista in aceasta pozitie mai mult de o secunda.

Si barbatul trebuie sa fie destul de puternic pentru a te tine in aceasta pozitie dificila. Pozitia sexuala poate fi vazuta drept un exercitiu pentru muschii abdominali, exercitiu in care arzi foarte multe calorii. Este totusi o pozitie periculoasa, deoarece el te poate scapa pe jos, iar penisul se poate rupe din cauza penetrarii dificile.

CIteste si asta:  Lucruri care se petrec intr-o relatie fara ca tu sa ai control

Escaladare

El sta in picioare, lipit de perete. Tu va trebui sa te “urci” pe el, tinandu-te cu mainile in jurul gatului patenerului. Picioarele nu vor fi incolacite in jurul mijlocului lui, ci le vei sprijini pe bazinul partenerului. Este o pozitie foarte dificila pentru amandoi partenerii, deoarece el trebuie sa sustina toata greutatea partenerei, iar ea trebuie sa se “agate” de partener.

Deoarece presupune un efort mare din partea amandurora, este posibil sa obositi foarte tare, iar el sa transpire la contactul cu peretele, lucru care il va face sa alunece. Tot din cauza transpiratiei poti cadea foarte usor si te poti rani.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *