Cele mai galagioase pozitii sexuale!

Sexul nu trebuie sa fie mereu pe „silent”, mai ales daca sunteti singuri in casa. Partidele sexuale in care partenerii sunt mai galagiosi sunt mult mai placute, mai intense si mai excitante, asa ca nu te sfii sa gemi sau sa tipi de placere atunci cand simti acest lucru. Iata insa care sunt cele mai galagioase pozitii sexuale!

Piratul zgomotos

Tu stai intinsa pe spate, cu un picior ridicat si unul intins. Iubitul tau se aseaza in genunchi in fata ta si te penetreaza. Piciorul ridicat il sprijini pe umarul iubitului, iar piciorul intis il incolacesti in jurul mijlocului lui. Pentru a te alinia perfect cu partenerul tau, va trebui sa iti pui o perna sub bazin.

Amorezii galagiosi

El sta pe spate, cu picioarele intinse. Tu te asezi pe vine, peste partener, permitand penetrarea. Este o pozitie mai dificila pentru femei deoarece solicita destul de mult muschii coapselor. Tu esti cea care are controlul complet asupra partidei sexuale, controland adancimea penetrarii, unghiul si viteza penetrarii. O varianta a acestei pozitii este ca tu sa stai cu spatele catre partener.

CIteste si asta:  Iata cele mai frecvente probleme sexuale ale cuplurilor!

Iubitii razboinici

Este o pozitie foarte usoara si buna de pus in practica mai ales atunci cand sunteti amandoi obositi. El se intinde pe spate, iar tu te asezi deasupra lui, intinsa pe el. Pozitia este extrem de excitanta, stimuland in acelasi timp si punctul G si clitorisul. El are mainile libere si te poate mangaia pe tot corpul.

Protestatarul

Este o varianta a pozitiei misionarul. Tu stai pe spate, cu picioarele ridicate, ca si cum ai forma litera V. El sta in genunchi in fata ta si te penetreaza. Poti apela din nou la o perna sub bazin pentru a te alinia perfect cu partenerul. Pozitia stimuleaza punctul G, iar iubitul tau se poate juca in voie cu clitorisul tau, pentru a te aduce pe culmile placerii.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *