Cele mai ciudate job-uri din lume!

Daca ai impresia ca le-ai auzit pe toate, pregateste-te sa fii uimit. Am adunat din mai multe parti ale lumii meserii cu adevarat ciudate. Chiar daca sunt mai putin placute, cineva tot trebuie sa le faca. Vei vedea in continuare ca job-ul tau este mai bun decat ai sperat vreodata, fata de job-urile angajatilor urmatori.

Mirositor de axila. Da, chiar exista si este un job destul de stimat pentru care trebuie sa-ti “antrenezi” nasul mii de ore ca sa ocupi un loc de frunte. Angajatii pe acest post nu fac altceva decat sa testeze deodorantele si antiperspirantele care ajung mai apoi pe rafturile magazinelor. Pentru ca tie sa iti placa mirosul deodorantului, angajatii miros axilele participantilor la teste in fiecare ora.

Degustator pentru mancarea animalelor. Nu se pot face teste direct pe animale, si cum acestea au gusturi destul de diferite exista chiar si categorii diferite de “degustatori”, in functie de rasa. Astfel, angajatii gusta mancarea animalelor si spun daca este comestibila sau nu. Nu sunt obligati sa inghita mancarea, insa trebuie sa o analizeze din punct de vedere al gustului, al aspectului, al mirosului si al texturii.

CIteste si asta:  Cum iti poate asigura munca de acasa succesul pe care il doresti

Masturbator de animale. Este o meserie mai putin placuta, insa trebuie practicata, in special atunci cand se doreste inseminarea artificiala a animalelor. Angajatul trebuie sa ajute animalul sa ejaculeze, iar metodele nu sunt tocmai dragute.

Inpingator la metrou. In Tokio, orasul cel mai aglomerat din lume, exista meseria de impingator la metrou. Deoarece sunt foarte multi oameni care trebuie sa ajunga la serviciu, iar spatiul in metrou este limitat, exista anumite persoane care stau in afara trenului si care imping oamenii inauntru, pana cand trenul este complet plin. Este mai rau decat aglomeratia din metroul capitalei la ora de varf!

Curatator de schelete. Nu va ganditi ca cineva sta sa scoata carnea de pe oameni ca un serviciu funerar. Este vorba de angajatii muzeurilor, care pentru a pregati exponatele pentru muzeele naturale, trebuie sa spele scheletele de animal, sa le fiarba si sa le lustruiasca pentru a arata cat mai bine in vitrine.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *