Cele mai bune locuri de munca pentru o femeie intr-o alta tara

Femeile au nevoie de un loc de munca cat mai stabil si de pe urma caruia sa castige destul de bine. Intretinerea lunara a unei femei este destul de costisitoare iar pentru asta salariul pe care il castiga trebuie sa fie destul de avantajos. In tara noastra femeile nu pot castiga atat de mult pe cat si-ar dori si din aceasta cauza sfarsesc prin a se angaja in alte tari.

    Cele mai bune locuri de munca din strainatate pentru o femeie

Farmacista

Farmacista este persoana care se ocupa cu gestionarea si furnizarea medicamentelor pacientilor.  Aceasta mai ofera si sfaturi legate de administrarea medicamentelor. Ca sa poti ocupa acest post trebuie sa ai o diploma universitara. In tara noastra acest job nu este atat de bine platit. In America in schimb o farmacista poate ajunge pana la 25 de mii de dolari pe an.

Avocat

Avocatul este persoana care sfatuieste si reprezinta la tribunal persoanele fizice, organizatii guvernamentale dar si non profit.  Ca sa poti profesa ca avocat trebuie sa termini facultatea de Drept si sa iei licenta.  O femeie avocat poate castiga intr-o alta tara pana la 100 de mii de dolari pe an.

CIteste si asta:  Practica Yoga pentru o viata profesionala de succes

Medic

Meseria de medic este apreciata peste tot in lume. Pe langa asta este si extreme de bine platita dar mai putin in Romania. In America un venitul unui medic poate trece de 90 de mii de dolari.

Inginer

Un inginer se ocupa cu reparatiile si modificarile in domeniul chimic, electric, IT, mecanic dar si in cadrul altor structuri fizice.  Ca sa poti profesa in acest domeniu trebuie sa fii absolvent al facultatii de Politehnica sau Cibernetica. In toate tarile din lume, venitul anual al unui inginer poate ajunge pana la 60 de mii de dolari.

Asistenta

O asistenta trebuie sa aiba studii in domeniu ca sa poata profesa. In tara noastra o asistenta castiga destul de putin dar in strainatate o asistenta poate castiga mult mai mult. Mai multe detalii despre acest loc de munca si cum il poti obtine vei avea parte doar daca iei legatura cu o companie de recrutare.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *