Cele mai bine platite actrite de la Hollywood

Actritele celebre au fost intotdeauna bine platite, dar hai sa descoperim impreuna care este topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood.

Vei ramane surprinsa sa afli ca Scarlett Johansson s-a situat pe primul loc pentru al doilea an consecutiv. Aceasta a fost urmata de alte colege din bransa precum Sofia Vergara si Resse Witherspoon.

In perioada cuprinsa intre 1 iunie 2018 si 1 iunie 2019, Scarlet Johansson , in varsta de 34 de ani a castigat 56 de milioane de dolari in mare parte datorita rolului Natasha Romanoff din franciza Marvel “ Razbunatorii”.

In topul general al celor mai bine platiti actori din lume, Scarlet Johansson ocupa locul opt.  Mai exact, in acest top apar doar doua femei, Scarlet Johansson si  ultima pozitie este ocupata de actrita de televiziune Sofia Vergara , starul serialului “ Modern family”.

La inceputul acestei saptamani, Forbes a facut public topul celor mai bine platite staruri masculine din cinematografie. Acesta este condus de Dwayne Johnson cu incasari de 89.4 milioane de dolari.  Topul celor mai bine staruri masculine din cinematografie sunt: Dwayne Johnson – 89,4 milioane de dolari , Chris Hemsworth – 76,4 milioane de dolari, Robert Downey Jr. – 66 de milioane de dolari, Akshay Kumar – 65 de milioane de dolari , Jackie Chan – 58 de milioane de dolari, Bradley Cooper – 57 de milioane de dolari,  Adam Sandler – 57 de milioane de dolari, Chris Evans – 43,5 milioane de dolari,  Paul Rudd – 41 de milioane de dolari si Will Smith – 35 de milioane de dolari .

CIteste si asta:  Secretele de frumusete ale lui Cindy Crawford

In acest an toate cele zece actrite din top au avut castiguri de peste 20 de milioane de dolari in comparatie cu anul trecut atunci cand doar Scarlet Johansson si Angelina Jolie reusisera sa depaseasca acest prag. Anul acesta in schimb, Angelina Jolie nu mai apare in top zece.  Actrita a obtinut in 2018 venituri in valoare de 28 de milioane de dolari si de aceea nu a mai reusit sa patrunda in top 10. In aceasta perioada actrita joaca si produce doua lungmetraje asteptate cu mare interes de fani, mai exact “ Maleficent: Mistress of Evil” si  “ The one and only Ivan”. Totodata in acest top al 10 celor mai bine platite actrite din 2019 nu apare nicio artista de culoare. In schimb Sofia Vergara este singura actrita de origine columbiana din top.

Topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood este format din: Scarlett Johansson – 56 de milioane de dolari, Sofia Vergara – 44,1 milioane de dolari, Reese Witherspoon – 35 de milioane de dolari, Nicole Kidman – 34 de milioane de dolari, Jennifer Aniston – 28 de milioane de dolari, Kaley Cuoco – 25 de milioane de dolari, Elisabeth Moss – 24 de milioane de dolari, Margot Robbie – 23,5 milioane de dolari, Charlize Theron – 23 de milioane de dolari si Ellen Pompeo – 22 de milioane de dolari.

CIteste si asta:  Ce a fost obligata Victoria Beckham dupa prima nastere

Acest top realizat de Forbes este realizat pe baza datelor obtinute din box office si de la compania Nielsen.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *