Cele 4 cristale care atrag energie pura si pozitiva

Cristalele au puteri vindecatoare deoarece atrag energie pura si pozitiva care iti va aduce noroc in viata.  In plus cristalele ajuta sa elimini energia negative pe care o acumulezi de la persoanele din jur.

Vietile noastre sunt influentate de modul in care gandim. Gandurile negative atrag dupa ele probleme, griji si stres.

Cristalele au puteri vindecatoare si atrag energie pura si pozitiva care aduce mai mult noroc in viata noastra si care elimina energia negativa din jur.

   Iata care sunt cristalele care te ajuta sa atragi norocul

Citrin

Citrinul mai este cunoscut si sub numele de “ piatra norocoasa a comerciantilor”. Acest cristal atrage bunastarea in afaceri, aduce prosperitate dar si protectie. Oamenii antici credeau ca citrinul detine puterea soarelui iar acesta este piatra principala a chakrei plexului solar. Este o piatra pretioasa care are un impact puternic impact asupra deciziilor noastre financiare  si ne va ajuta sa cheltuim cu mai multa intelepciune.

CIteste si asta:  In ce sa investesti prin fondurile europene

Shungit

Shungit-ul este considerat o piatra veche care poarta denumirea de “ piatra minune”. Cea mai mare putere a acestui cristal este ca purifica si curata aura. Aceasta absorbe energia negative si transforma spatiul in care este pus intr-o atmosfera pozitiva. Pe langa toate astea mai are si proprietati vindecatorare deosebite deoarece aduce abundenta si bunastare.

Cuart fumuriu

Este un cristal care funtioneaza de minune in eliminarea eneergiei negative deoarece curata spatiul si face loc energiei pozitive care este trimisa de Univers. In plus cuartul fumuriu ajuta la eliberarea energiilor negative precum frica, furia, depresia si anxietatea. Aceasta ne detoxifica viata si ne permite sa intram intr-o lumina noua, mai buna si mai pura. Atunci cand porti aceasta piatra vei reusi sa renunti la trecut si la tot ce a fost rau in viata ta dar sis a mergi mai departe cu viata ta. Cu ajutorul acestei pietre vei reusi sa treci peste tot ce viata iti rezerva si sa ai mai multa incredere in tine.

CIteste si asta:  Florin Calinescu vorbeste deschis despre Coronavirus

Ametist

Ametistul este cristalul care ne ghideaza catre constiinta superioara si care ne ajuta sa ne intelegem mult mai bine nevoile si dorintele. In plus ne ajuta sa ne incredem mai mult in intuitia noastra.  Acest cristal aduce mai mult echilibru in viata noastra si ne protejeaza sufletul de energia malefica. In plus ametistul este cel care te vor ajuta sa iti depasesti cosmarurile si sa privesti viata intr-un mod pozitiv.

Daca vrei sa ai parte de o viata frumoasa si mai pozitiva atunci trebuie sa porti unul dintre cristalele mentionate mai sus. Cu ajutorul acestor cristale vei reusi sa aduci mai mult noroc in viata ta si vei putea sa inlaturi energia negativa pe care o acumulezi fara sa iti dai seama de asta. Cu cat vei avea mai multe talismane care iti vor aduce noroc cu atat te vei simti mai sigura pe tine si mai puternica. Toate aceste cristale au un rol clar, acela de a aduce un plus de pozitivitate si de prosperitate in viata ta. Ai nevoie de acestea pentru a avea parte de o viata mai frumoasa si mai pozitiva.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *