Cei 12 concurenti care vor participa la Survivor sezon 2 in echipa Faimosilor

Survivor sezonul 2 a inceput sambata pe data de 9 ianuarie. Toti fanii au ocazia sa ii vada pe cei 24 de concurenti : 12 in echipa Faimosilor si 12 in echipa Razboinicilor in Republica Dominicana acolo unde concurentii au parte de cele mai intense provocari.

Iata cine sunt cei 12 concurenti din echipa Faimosilor

Alexandra Stan

Este o cantareata cunoscuta din Romania „Motivul principal pentru care particip la Survivor România este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, social media, echipe de management și familie, prietenii și fanii care mă susțin non-stop”, a declarat aceasta.

Amna

Amna este o cantareata celebra „Am avut nevoie de o schimbare și am simțit nevoia să îmi curăț sufletul. Nu am mai călătorit de un an și ceva și, când a venit această propunere, am zis că o astfel de experiență mă va întări și mă va ajuta să îmi descopăr limitele. Sunt un om extrem de bun, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipă, sunt o fire constructivă, sunt sensibilă, s-ar putea să plâng dacă țipă cineva la mine.”  a spus aceasta,

Roxana Nemes

CIteste si asta:  Iata reactia lui Alex Abagiu dupa ce s-a retras din jocul pentru amuleta

Roxana este o cunoscuta cantareata care a participat de-a lungul timpului la mai multe emisiuni „Motivul pentru care particip la Survivor România este acela de a-mi depăși limitele. Consider că este o competiție din care voi învăța multe, atât ca om, cât și ca artist.” a spus aceasta.

Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha este o actrita care a jucat in productii precum Regina sau Fructul oprit „Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri.”

Simona Hapciuc

Simona a jucat in Trasnitii „Să fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridica singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. Am reușit să le fac pe toate, iar participarea la Survivor România este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizică și psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice.” a spus aceasta.

Elena Marin

CIteste si asta:  Vedetele care au apelat la interventii chirurgicale

Este asistenta TV si dansatoarea Andreei Balan  „Voi face față acestei provocări!”

Costi Ionita

Costi este un cunoscut cantaret din Romania dar si international „Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Survivor România va fi un prilej pentru a mă descoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt.” a spus acesta.

Catalin Morosanu

Catalin este un luptator K1 din Romania „Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd ca pe o competiție adevărată. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice și din palmarestul meu lipsea Survivor România.”

Cosmin Stanciu

Cosmin are 33 de ani si detine mai multe medalii la competitii internationale de karate „Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice.”

Culita Sterp

Culita Sterp este un artist care a mai participat la o alta emisiune Kanal D  „Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil.”

CIteste si asta:  Descopera mesajele pe care celebritatile le-au transmis cu ocazia zilei de 8 martie

Zannidache Edmond

Zannidache Edmond a fost lansat de Alex Velea si a participat la emisiunea “ Chefi la cutite”  „Mi-am dorit experiența Survivor România, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost Survivor, pentru că eu am parcurs niște încercări demne de Survivor. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire.”

Jador

Jador este un cantaret din Romania care a avut foarte multe colaborari muzicale de succes  „Mi-am dorit să întru în competiția Survivor România pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viața cu alți ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preț pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu.”

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *