Cea mai buna reteta de pui cacciatore

Vrei sa stii care este cea mai buna reteta de pui cacciatore? Atunci o vei descoperi in cele de mai jos. Acest preparat te va ajuta sa  iti impresionezi toti cunoscutii.

Pui cacciatore este un preparat  pe care il vei putea servi in orice moment al zilei.

TIMPI DE PREPARARE

Timpul de preparare este de 10 min

Timpul de gatire este de 50 min

Preparatul va fi gata in 60 min

INGREDIENTE

4 bucati de piept de pui sau 1 pui intreg impartit in 8 parti

200 grame de ciuperci feliate

800 g rosii conservate tocate

2 linguri ulei

250 ml vin alb sau de vin rosu sec

1 ceapa medie tocata

1 tulpina de telina tocata

3 catei de ustori tocati marunt

1 ardei tocat

1 lingurita de oregano

Busuiocul se va adauga in functie de gust, poti pune busuioc proaspat sau uscat

sarea și piperul se va adauga dupa gustul

boia picanta se va pune dupa gust

Modul de preparare pui cacciatore

Pui cacciatore este  un preparat italian care este o explozie de arome, vitamine si de legume variate. Puiul cacciatore este o mancare satioasa si sanatoasa si care va putea fi preparata cu un minimum de efort.

CIteste si asta:  5 preparate cu care sa iti impresionezi invitatii la masa de Craciun

Pui cacciatore este  un preparat ideal pentru persoanele care duc lipsa de timp liber dar care vor sa manance un preparat sanatos si gustos.

Taie puiul in bucatai mici si poti asezona cu sare si il poti pune la calit in ulei intr-o tigaia mare. Puiul se rumeste pe toate partile aproximativ 5 minute.

Pune ceapa, ardeiul, telina si ciupercile feliate  la calit pentru 10 minute. Timp in care ceapa devine translucida si ciupercile si-au lasat zeama delicioasa. Adauga usturoiul si amesteca dupa care mai poti lasa pe foc inca 1 minut.

Toarna vinul peste si amesteca dupa care mai poti lasa pe foc pana cand cantitatea vinului este redusa la jumatate. Incepe prin a adauga rosiile si poti asezona cu sare, piper, oreganos si busuioc, persoanele care mananca picant pot adauga si boia picanta sau fulgi de ardei iute. Lasa vasul neacoperit timp de 5 minute. Poti adauga bucatile de pui peste si poti da vasul la foc mic, lasa vasul semi-acoperit. Amesteca si intoarce din cand in cand bucatile de pui timo de 30-40 de minte.

CIteste si asta:  Torturi festive

Poti servi acest preparat cu o garniture usoara precum  piure sau taitei si vei avea parte de cea mai delicioasa masa.

Puiul cacciatore este un produs special pentru persoanele care vor sa savureze si un alt fel de preparat. Daca te-ai saturat de preparatele clasice si vrei sa iti impresionezi cunoscutii cu unele deosebite atunci puiul cacciatore este cu siguranat unul cu care nu vei da gres.

Atat tu cat si familia ta va veti putea bucura de preparate deosebite care iti vor oferi satieteatea pe care o doresti si care te vor surprinde cu gustul lor perfect si delicios. Alege puiul cacciatore si vei avea parte de cel mai bun preparat cu un gust deosebit.

 

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *