Ce sunt soluțiile de tip primer care se folosesc în realizarea manichiurii?

Astăzi, o manichiură modernă implică mult mai multe produse de foarte bună calitate. Bineînțeles, efectele sunt pe măsură! Auzim în mod frecvent vorbindu-se despre  soluții speciale pentru manichiuri moderne de tipul primer, base coat, top coat, acryl, UV, gel construcție, pudră acrilică și tot felul de lucruri de genul acesta.

Nu sunt lucruri complicate de loc și nici nu sunt foarte scumpe. Unele dintre ele pot fi achiziționate la prețuri foarte decente și chiar la reduceri, în mod periodic.

Dacă până acum ați fost adepta manichiurile cu oje clasice, și dacă totuși vă interesează și cele foarte moderne realizate cu geluri de construcție și cu extensii sau decoruri interesante, vă oferim noi cu această ocazie informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o hotărâre mai bună.

Soluție Primer cu acid

Primer-ul cu acid este o soluție care conține acid metacrilic, în special. Miroase într-un mod înțepător, se păstrează ferit de lumină deoarece este fotosensibil. De aceea , dacă îl comandați, o să constatați că este ambalat în flacoane închise la culoare.

CIteste si asta:  Afla mai multe despre machiajul permanent!

Această soluție importantă pentru realizarea manichiurilor moderne, acționează la nivelul straturilor superficiale de keratină ale unghiei. Rezultatul acțiunii ei este crearea de micropori. În acești micropori va pătrunde gelul pentru unghii. Ca și rezultate secundare, primer-ul de foarte bună calitate va degresa foarte bine unghia, dizolvând inclusiv grăsimile de tip sebum.

Pentru că este o substanță acidă, nu trebuie apropiat de cuticule sau de pielea mâinilor. De asemenea, trebuie să mai rețineți faptul că, se aplică în strat subțire și trebuie lăsat să se usuce foarte bine înainte de a aplica celelalte substanțe importante, respectiv, gelul sau acrylul. Dacă nu așteptăm suficient de mult timp există riscul ca materialele aplicate ulterior să capete o culoare galbenă.

Produse de foarte bună calitate de acest gen sunt comercializate de către cei mai importanți distribuitori de produse pentru manichiură și pedichiură de la noi din țară, spre exemplu magazinul online Enails.ro.

Primer non-acid

Există și astfel de produse pentru manichiuri moderne. Acesta nu conține acid metacrilic, ci un alt tip de acid. Se folosește cu anumite tipuri de geluri specificate anume de către producătorii respectivi de produse pentru unghii.

CIteste si asta:  Cum sa scapi de respiratia urat mirositoare

Primer fără acid

Este un agent de aderență foarte modern și de actualitate. Este foarte indicat pentru manichiurile realizate cu oje semipermanente. Aderența oferită este foarte bună și oferă o bună protecție pentru unghie, în același timp.

Când se aplică substanțele de tip primer, trebuie îndepărtate foarte bine toate particulele de praf de pe suprafața acestora. Nu trebuie aplicat într-un strat gros și trebuie să se usuce foarte bine înainte de trecerea la etapa următoare de realizare a unghiei.

Nu trebuie atinse suprafețele tratate cu aceste soluții și nu trebuie deloc folosit lichidul de tip Clear acolo unde a fost aplicat primerul. Există riscul de a anula complet acțiunea primer-ului, acesta este riscul care poate apare.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *