Ce sfaturi sexuale primeau fetele acum cateva decenii?

In anul 1894 a fost publicata o carte intitulata “Sfaturi sexuale pentru soti si sotii” care oferea tinerilor mai putin experimentati cateva sfaturi despre viata intima. Pe acea vreme, prima noapte alaturi de sot era o experienta groaznica deoarece cei doi nu se prea cunosteau, nu stiau ce isi doresc si nu nutreau sentimente profunde unul pentru celalalt. Sa vedem insa cateva sfaturi sexuala din acea carte!

Tinerele sotii erau sfatuite sa nu apara niciodata goale in fata barbatului si nici sa nu se uite la el atunci cand acesta se schimba. Mai mult decat atat, cei doi insuratei nici nu se schimbau in aceeasi camera, ci aveau camere separate pentru acest lucru.

Sexul nu trebuia practicat ziua, ci doar noaptea, atunci cand era foarte intuneric. Mai mult decat atat, femeia nu trebuia sa se miste in timpul actului sexual, deoarece daca o facea ii transmitea sotului ca ii place si acesta si-ar fi dorit mai mult sex!

CIteste si asta:  Pozitii sexuale pentru cei grabiti!

Ca practici sexuale anormale, pe acea vreme era considerata anormala orice alta pozitie in afara misionarului sau sarutarea trupurilor. Aceste lucruri nu se faceau niciodata! Pe atunci, femeile trebuiau sa poarte camasi de noapte groase, din bumbac, iar barbatii pijamale. Nu se accepta ca unul dintre parteneri sa doarma gol, iar in timpul sexului, camasa de noaptea nu era data jos de pe femeie.

Pentru a-l face pe barbat sa nu se mai gandeasca atat de mult la sex si sa nu mai ceara atat de des, femeile apelau la un truc foarte folositor. Atunci cand observau ca barbatul are chef de sex, incepeau sa il cicaleasca cu sarcini minore, pe care acestia trebuiau sa le faca.

In timpul actului sexual, doar barbatul avea voie sa scoata sunete, sa pufaie si sa gafaie. Femeile pe de alta parte, nu aveau voie sa geama, deoarece acesta ar fi un semn ca le place. Femeile mai erau indemnate sa incerce sa reduca pe cat posibil numarul contactelor intime. Astfel, in primul an de casatorie era suficient un singur contact pe saptamana, iar numarul acestora trebuia sa scada pana la unul pe luna, in cel de-al 5-lea an de mariaj.

CIteste si asta:  Cum sa iti cresti rezistenta in pat!

Daca sotul este prea insistent, atunci femeia se poate preface ca ii este rau si ca nu are starea necesara (iata un sfat pe care il punem in aplicare si in zilele noastre). Apoi, daca sotul incerca sa isi sarute pe buze sotia, aceasta ar fi trebuit sa intoarca obrazul, pentru a nu-i permite barbatului sarutul pe buze.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *