Ce minciuni spunem la prima intalnire?

Chiar daca ne dorim sa fim sinceri inca de la prima intalnire, studiile arata ca nu suntem deloc asa. Atat femeile, cat si barbatii obisnuiesc sa minta sau sa omita lucruri pentru a nu dezamagi partenerul si pentru a-i crea o impresie buna. Iata insa ce minciuni spunem inca de la prima intalnire!

Studiul a fost realizat in marea Britanie, pe un esantion de 8.000 de persoane, iar cercetatorii au ajuns la concluzia ca doar 39% din persoanele participante sunt sincere, restul mintind sau ascunzand cu buna stiinta anumite detalii sau fapte.

Depinde insa in legatura cu ce mint. Astfel, barbatii mint in legatura cu cariera si cu viata profesionala, in timp ce femeile mint cel mai adesea in legatura cu varsta. Domnii vor incerca mereu sa dea impresia unei cariere mai importante (25%) si cu castiguri mai mari (29%), iar doamnele vor dori sa para mai tinere si in acest fel
mai atragatoare.

CIteste si asta:  La cat timp incepem intalnirile romantice dupa o despartire!

Apoi, barbatii mai mint si in legatura cu fostele relatii amoroase si cu motivele care au dus la despartire, fiindu-le foarte greu sa recunoasca daca relatia nu a mers din cauza lor. Femeile sunt mai sincere in acest domeniu, insa prefera sa nu vorbeasca despre trecut la prima intalnire.

Barbatii mai mint si despre locul in care s-au nascut (15%) si si-au petrecut primii ani din viata, insa foarte rar isi modifica numele sau data nasterii. Femeile in schimb isi mai schimba numele (19%) pentru a evita sa fie apoi cautate pe google, facebook sau alte retele de socializare.

In ceea ce priveste decizia de a anula o intalnire, in 68% din cazuri, femeia este cea care o face, chiar si pentru a petrece o seara alaturi de prieteni si nu cu un strain. In schimb, 51% dintre barbati au raspuns ca mai degraba s-ar vedea cu o reprezentanta a sexului frumos decat cu prietenii.

Cand vine vorba despre intalnirea in sine, 37% dintre barbati sunt descurajati de faptul ca partenera foloseste prea mult telefonul mobil, dandu-i impresia ca nu este interesata. Pe de cealalta parte, femeile sunt dezamagite de barbatii prea orgoliosi si prea plini de sine, care au o parere prea buna despre ei si care vorbesc prea mult la intalnire.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *