Ce cadouri poți oferi unei prietene pasionate de cultura chineză

Cu toții ne dorim ca darurile pe care le oferim celor dragi în momentele lor speciale din viață să fie cât mai îndrăgite și apreciate. Misiunea cadoului perfect implică o muncă mai îndelungată, trebuie să afli ce îi lipsește persoanei respective, ce i se potrivește și, mai ales, ce pasiuni are. Spre exemplu, unui amic pasionat de călătorii îi poți cumpăra o hartă sau un rucsac nou, dar ce te faci dacă ai o prietenă pasionată de cultura chinezească? Ții cont de următoarele noastre propuneri:

  • Lumânări și bețișoare parfumate

Printre cele mai potrivite cadouri specifice culturii chinezești sunt lumânările și bețișoarele parfumate, ce amplifică starea de bine și de relaxare. Acestea au și alte beneficii, cum ar fi faptul că te ajută să scapi de insomnii, sunt un stimul al fericirii și accentuează motivația și încrederea în sine.

  • Saltea pentru yoga

Meditația este foarte întâlnită în cultura chinezească, fiind practicată de un număr mare de oameni. Cu siguranță și prietena ta acordă câteva minute pe zi acestor momente de meditație și yoga, iar pentru a-i veni în ajutor, îi poți oferi în dar o nouă saltea pentru yoga, moale și confortabilă.

  • Tablouri feng shui
CIteste si asta:  Robert Pattison si Kristin Stewart nu mai fac sex!

Când vine vorba de elemente decorative pe care le poți oferi în dar, piesele feng shui sunt cele mai îndrăgite și populare. Acestea aduc energia pozitivă în casă și asigură echilibrul emoțional. Alege un tablou feng shui de la pepanza.ro, pe care să-l ambalezi în cel mai simpatic mod și vei reuși să faci un cadou unic.

  • Statuetă Buddha

Tot la capitolul decorațiuni ce pot fi oferite în dar se încadrează și statueta cu Buddha, ce  este folosită ca amuletă pentru a atrage norocul, bunăstarea, succesul, sănătatea și fericirea.

  • Jad chinezesc

Jadul este un mineral dur de culoare verde sau albastru, iar chinezii îl prelucrează de mii de ani, în cultura lor fiind echivalent cu aurul. Acesta este legat de spiritualitate, morală, etică, merit și demnitate și tocmai din acest motiv era obișnuit în riturile funerare sau religioase. În prezent, jadul este integrat în multe obiecte decorative pe care le poți oferi în dar prietenei tale.

  • Jucării populare chinezești
CIteste si asta:  Andreea Ibacka face marturisiri incendiare despre momentul in care a afla ca este insarcinata din nou

Chinezii sunt cunoscuți și pentru numeroasele jucării pe care le confecționează. Cele mai populare sunt figurinele legate de operele și arta chinezească. Acestea sunt un cadou accesibil la preț, drăguț și potrivit pentru orice vârstă.

Pe scurt, optează pentru una din ideile noastre de cadouri, iar prietena ta pasionată de arta chineză va fi cea mai fericită.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *