Ce au hotarat judecatorii in cazul lui Serban Huidu!

Accidentul provocat de catre fostul prezentator Tv Serban Huidu in data de 16 octombrie 2011 in Timisul de Jos il costa pe acesta 360.000 euro. Decizia finala a fost data de catre Judecatoria Brasov. Sumele sunt atat de mari deoarece in urma accidentului si-au pierdut viata 3 persoane.

Magda Draghici, Stefan Lungu Balog si Ioan Garbis au fost cele 3 victime care au pierit in nefericitul accident. Fiica Magdei Draghici va primi daune morale in valoare de 120.000 euro si daune materiale de 1.900 lei. Familia lui Stefan Lungu Balog va primi 5.000 euro contravaloarea masinii Dacia Logan, 5.500 lei cheltuieli de inmormantare si cate 120.000 euro daune morale, atat pentru fiul acestuia cat si pentru sotie.

Familiile victimelor au solicitat daune morale de 200.000 de euro si pot face recurs in termen de zece zile de la data pronuntarii. Pe 26 iunie 2012 Serban Huidu a fost condamnat de catre Judecatoria Brasov la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, decizie deja contestata de familia victimelor.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *