Cat de mult ne afecteaza depresia? Celebritatile care au vorbit deschis despre asta

Depresia este cea mai intalnita afectiune in randul tinerilor si nu numai. La nivel global peste 200 de milioane de oamenu sufera de o forma sau alta a depresiei. Pe cine afecteaza depresia cel mai mult? In general depresia nu tine cont de banii din cont sau de cat de faimos esti, aceasta afecteaza foarte multe persoane care au o viata lipsita de griji.

Cele mai apreciate staruri din lume au vorbit deschis despre depresie si cum au reusit sa ii faca fata.

Iata ce au mentionat acestea

Demi Lovato

Demi Lovato s-a luptat foarte mult timp pentru sanatatea mintala si a declarat ca se lupta cu depresia „Am văzut în fața ochilor multe momente întunecate, mai ales în faza de depresie. Depresia bipolară mi-a dat cu adevărat viața peste cap. Dar astăzi sunt mândră că reprezint dovada vie cî se poate trăi, se poate iubi și se poate să te simți bine chiar și cu tulburare bipolară atunci când primești educația, sprijinul și tratamentul de care ai nevoie”,  a mentionat aceasta.

CIteste si asta:  Iata care sunt motivele pentru care mentii relatiile cu oameni dificili

Angelina Jolie

Angelina Jolie a marturisit ca in adolescenta a suferit de depresie „Am crescut în L.A unde focusul este în jurul propriei tale persoane, interiorului tău. Nu știam de ce sunt atât de distructivă și mizerabilă cu propria persoană. Nu îmi apreciam și nu îmi înțelegeam viața.”  a transmis aceasta.

Chrissy Teigen

Chrissy a vorbit deschis despre depresia post-natala si a marturisit ca a inceput sa ia medicamente dupa ce a fost diagnosticata „Pur și simplu, nu credeam că mi se va întâmpla tocmai mie. Am o viață extraordinară. Am tot sprijinul de care orice femeie ar avea nevoie. Dar depresia postpartum nu discriminează. Nu am putut să o controlez. Și vorbesc despre asta public pentru că vreau să știe cât mai multă lume că i se poate întâmpla oricui și nu vreau ca oamenii care trec prin această experiență să se simtă rușinați sau singuri.”

Kristen Bell

„M-am luptat mult cu anxietatea și depresia”, a declarat Kristeb Bell „Mama m-a luat deoparte când aveam 18 ani și mi-a spus: există un dezechilibru de serotonină în familia noastră și se transmite destul de des de la o femeie la alta… Mama mea este asistentă și a avut puterea să recunoască asta sieși în primul rând. Am primit o rețetă care m-a ajutat cu anxietatea mea, când eram ceva mai tânără, rețetă pe care o cumpăr încă și nu mi-e rușine deloc cu asta.” a mai mentionat aceasta.

CIteste si asta:  Invata sa te simti frumoasa!

Ellen DeGeneres

„Mi-a luat ceva timp să mă confrunt cu teama de judecată, dar imediat ce am reușit să depășesc această fricăm am realizat că nu am niciun motiv să mă simt rușinată, și că indiferent ce va fi, sunt onestă cu mine însămi. Ceea ce mi-a oferi încredere în mine. Cred ca asta ajută cu depresia pentru că ea îți mănâncă încrederea în tine și de aceea te simți perdut și uiți că ești suficient de bun așa cum ești deja”,  a marturisit faimoasa prezentatoare.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *