Cat de bune sunt compromisurile in relatie?

In orice relatie vei ajunge sa faci compromisuri, unele mai mari si altele mai mici. Afla si tu cat de bune sunt compromisurile in relatie, cand ar trebui sa le faci si ce ar trebui sa te deranjeze!

Compromisuri rele sau bune?

Trebuie sa stii sa deosebesti compromisurile rele de cele bune. Daca prin compromisul facut renunti la ceva ce-ti place, iti pierzi autenticitatea sau nu te mai simti bine, atunci este un compromis rau, pe care nu ar trebui sa il faci. Pe de alta parte, daca compromisul te ajuta sa evoluezi, sa fii mai bun, sa scapi de obiceiurile proaste si sa te dezvolti, atunci putem vorbi despre un compromis bun.

Nu face compromisuri daca nu crezi in ele

Nu are rost sa faci compromisuri daca nu crezi in ele. E ca si cum ai promite ceva si nu te-ai tine de promisiunile facute. Incearca in schimb sa ajungi la un compromis cu care sa fii ok, chiar daca asta inseamna ca iubitul tau va trebui sa lase mai mult de la el.

CIteste si asta:  Cele 4 cristale care atrag energie pura si pozitiva

Nu e numai despre tine

Un compromis inseamna o cale de mijloc, asa ca iubitul tau nu trebuie sa faca doar el compromisuri pentru a-ti satisface tie nevoile si dorintele. Sunteti doi intr-un cuplu si trebuie sa fiti amandoi multumiti si fericiti.

Relatie cu probleme?

Un compromis nu inseamna sa inchizi ochii la ceva ce nu iti place sau care te face sa suferi. Acesta deja nu mai este un compromis, ci o problema in cuplu care ar trebui comunicata, discutata si in final rezolvata.

Mai faci compromisuri daca nu mai crezi in relatia voastra?

Atunci cand toate lucrurile din ultima vreme te-au condus catre un singur gand, si acela ca nu sunteti facuti unul pentru celalalt si ca ar trebui sa va despartiti, atunci inceteaza sa mai faci compromisuri. Spune imediat ce ai pe suflet, comunica-i partenerului ce simti si gasiti impreuna o solutie sau despartiti-va. Atunci cand stii ca relatia nu va mai functiona nu mai are rost sa va amagiti.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *