Cand se schimba silicoanele?

Inainte de a te gandi la implanturile de silicon pentru sani ar trebui sa stii ca acestea trebuie schimbate dupa o anumita perioada. Noi iti dam cateva sfaturi si iti spunem cand se schimba silicoanele!

Cand se schimba?

Se pare ca durata unei proteze mamare este in primul rand influentata de calitatea si aspectul acesteia. Un raport al Societatii Americane de Chirurgie Plastica arata faptul ca 76% din implanturile mamare necesita schimbare la aproximativ 10 ani de la operatie.

De ce ar trebui schimbate?

Ca si in cazul oricarei interventii chirurgicale, pot aparea probleme. Printre cel mai relevante motive de inlocuire a implanturilor se numara contractia de capsula, lasarea sanilor, aparitia rupturilor de invelis sau infectiile cronice la nivelul sanului.

Ce tip de implant sa alegem?

Este extrem de important ca atunci cand iti alegi implantul sa alegi unul de calitate, care sa fie obligatoriu omologat, chiar daca este ceva mai scump. Implanturile de proasta calitate vor trebui schimbate mult mai repede si pot suferi mai multe complicatii, asa ca nu te lasa pacalita de pretul mai mic.

CIteste si asta:  Descopera care sunt produsele de care ai nevoie vara

Nu uita de controalele regulate

La fel de importante sunt si controalele regulate, la sfatul medicului chirurg. In cadrul acestor controale medicul poate afla daca s-au produs modificari in timp si daca implanturile trebuie schimbate. Tot medicul este cel care te va indemna sa faci ecografii mamare periodice pentru a verifica daca sunt rupturi la nivelul
implanturilor. In functie de rezultat, acesta va recomanda sau nu schimbarea silicoanelor.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *