Bucharest Christmas Market, la Universitate!

Cel mai mare brad din Bucuresti este amplasat de data aceasta in Piata Universitatii, in acelasi loc fiind amplasat si targul de Craciun, denumit Bucharest Christmas Market. Targul a fost deschis pe 5 decembrie, o data cu aprinderea luminitelor in intreg Bucurestiul.

Pe langa cel mai frumos brad impodobit din Bucuresti, la targ vei gasi numeroase cadouri pentru toate gusturile. Cele 65 de casute iti ofera produse traditionale, picturi pe sticla, bijuterii hand-made si multe alte idei de cadouri pentru cei dragi.

Sub brad este amenajat o mica scena unde vor avea loc concerte de muzica populara, colinde, ansambluri de dansuri si datini romanesti. Pe langa interpretii de muzica populara (Gheorghe Turda, Gelu Voicu s.a.) vor mai urca pe scena si artisti ai momentului precum Loredana, Calin Geambasu, Paula Seling, Dj Project si Adela Popescu s.a.

Casa lui Mod Craciun va asteapta tot acolo daca doriti sa donati jucarii sau cadouri pentru copiii care nu pot avea parte de un adevarat Craciun. De remarcat sunt si proiectiile luminoase din spatele bradului. Merita sa il vezi macar pentru cateva poze minunate, daca nu pentru a alege cadouri pentru apropiati.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *