Brad Pitt este geloz pe relatia dintre Jennifer Aniston si Justin Theroux

Se pare ca Jennifer Aniston este mult mai apropiata de Justin Theroux decat de Brad Pitt iar asta il supara pe faimosul actor.  Lui Brad Pitt  care a divortat de Jennifer in 2005 dupa un Mariah de cinci ani ii este greu sa o vada pe fosta lui sotie ca pastreaza o legatura atat de buna cu Theroux.

„E greu pentru Brad sa o vada pe Jen atat de prietenoasa cu Justin. Posibilitatea ca Jen sa se apropie de Theroux il ustura, cu siguranta”, a adaugat o sursa apropiata vedetei.

Brad Pitt este gelos pe relatia celor doi

Brad  a mai spus ca este foarte mandru ca are o relatie stransa cu Jennifer Aniston dar problema sa principala este ca si Theroux care are acelasi statut ca el este prieten cu Jennifer.

Cu toate astea Jennifer nu are o problema sa arate ca ea si Theroux sunt cei mai buni prieteni si i se pare dragut ca Brad Pitt este gelos pe aceasta relatie.

CIteste si asta:  Secretele de frumusete ale lui Cindy Crawford

Jennifer Aniston si Justin Theroux declara ca sunt cei mai buni prieteni

Jennifer si Justin si-au anuntat despartirea in anul 2018 dupa o casnicie de doi ani si au subliniat ca sunt cei mai buni prieteni si ca vor continua sa pastreze dragostea pe care o au unul pentru celalalt.

„Decizia a fost mutuala si luata cu dragoste la sfarsitul anului trecut. Suntem cei mai buni prieteni care au decis sa-si desparta drumul ca pereche, dar urmarim sa ne continuam prietenia infloritoare”,  au spus cei doi in acel moment.

„In mod normal am fi facut asta in mod privat, dar dat fiind ca industria zvonurilor nu ar fi rezistat ocaziei de a specula si de a inventa, am vrut sa va comunicam direct adevarul. Orice altceva care se scrie si nu vine direct de la noi este povestea altcuiva. Mai presus de tot, suntem determinati sa pastram cel mai adanc respect si dragostea pe care o avem unul pentru celalalt”,  au mai transmis cei doi.

CIteste si asta:  Cum a aratat prima zi de scoala pentru copii vedetelor

La patru ani dupa despartirea celor doi, Theroux  a vorbit sincer despre prietenia care il leaga de fosta sa sotie si a dezvaluit ca isi trimit constant mesaje.

„Nu vorbim in fiecare zi, dar ne sunam. Stam pe FaceTime. Ne scriem. Va place sau nu, noi nu am avut o despartire dramatica si ne iubim. Sunt sincer cand spun ca pretuiesc prietenia noastra”,  a spus acesta.

„Nu putem fi mereu impreuna si totusi ne oferim unul altuia bucurie si prietenie. Ea ma face sa rad foarte, foarte mult. E o persoana amuzanta. Pentru mine personal ar fi fost o pierdere daca n-am fi tinut legatura”, a mai spus Justin.

Justin a declarat  ca o iubeste in continuare pe Jennifer „Cred ca atunci cand devii priceput la relatii – si aici sunt eu, singur – daca iubesti o persoana in acelasi mod in care ai iubit-o cand erai intr-o relatie, esti dator sa o iubesti la fel si in afara relatiei”,  a declarat la final acesta.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *