Bianca Dragusanu sustine ca fiica ei nu o poate manipula

Bianca Dragusanu a fost invitata in platoul emisiunii “ Vorbeste Lumea” si a vorbit despre modul in care o educa si o disciplineaza pe fiica ei Sofia Natalia in varsta de 4 ani.

   Iata ce a spus Bianca in cadrul emisiunii

„Are 4 ani. Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil, i-a făcut knockout. La mine antrenamentul este făcut și nu mă impresionează lacrimile. Dar, repet, mama este foarte ușor de manipulat. Victor nu mai spun. Nici nu încape îndoială. De multe ori, când nu reușește să potolească căluțul sălbatic, mă sună: «Aoleu, ce mă fac?» a spus aceasta.

Bianca a mai adaugat “[Nu tolerez] răsfățul ăsta exagerat pe care mama îl induce. Bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc, îi educă. (…) E un copil. Nu pot să am foarte multe pretenții, nu sunt absurdă.

Nu o cert, nu o pedepsesc, așa cum făcea mama cu mine în copilărie. Eu îmi aduc aminte de pedepse grave. Mă lăsa singură în cameră, mă punea să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse de care eu îmi aduc aminte. Ea nu le recunoaște, dar eu îmi aduc aminte”, a mai dezvaluit Bianca.

CIteste si asta:  Vedetele care isi pastreaza viata amoroasa departe de lumina reflectoarelor

In momentul in care Adela a intrebat-o pe Sofia daca mami o cearta, aceasta a spus “ Nu” dar Bianca a intervenit “O mai și cert. Mă mai supăr pe ea”, a completat Bianca. „Ea are 4 ani acum, mai târziu, pe la 6 ani, o fac telecomandă. Ce se întâmplă? «Mami, adu-mi aia, mami fă-mi aia.» Așa făcea maică-mea cu mine. (…) Eu îmi aduc aminte, de când eram mică. O puneam pe soră-mea să facă. Ea era telecomanda, nu eu. «Du gunoiu, fă aia, fă aia.» Eu aveam cui să dau sarcinile. Ea nu are cui, ea trebuie să fie”, a mai adaugat vedeta.

„Suntem prietene, asta este cel mai important lucru. Și avem o comunicare foarte bună. Asta până intervine mama, bunica. Când intervine bunica [s-a terminat]. Dar mă descurc”, a mai mentionat aceasta.

Bianca Dragusanu s-a casatorit civil cu Alex Bodi in varsta de 37 de ani pe data de 1 august 2019. Cei doi au divortat insa pe 10 martie 2020. De atunci au existat mai multe impacari si despartiri. Din data de 13 noiembrie Alex se afla in spatele gratiilor.

CIteste si asta:  Descopera totul despre despartirea dintre Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman

Alaturi de alti barbati Alex Bodi a facut parte dintr-un grup infractional organizat, acuzat de racolarea, transportul si de exploatarea sexuala mai multe minore si tinere in Germania, Marea Britanie si Austria.

Inainte de relatia cu Bodi, Bianca a fost casatorita cu prezentatorul de televiziune Victor Slav in varsta de 40 de ani.  Din casatoria celor doi a rezultat Sofia.

Bianca a mai marturisit ca nu are iubit si ca nu intentioneaza sa isi faca. „Cu dragostea sunt pe hold…În momentul de față nu am timp să îmi fac un iubit, vin Sărbătorile. Deja mi-am făcut planuri care nu includ niciun iubit. Sunt foarte ocupată și sunt foarte bine. În momentul de față nu consider că am nevoie de o relație pansament. Probabil așa ar părea. Am trecut printr-o situație dificilă, voi ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile. Dumnezeu a făcut o mișcare încredibilă prin care eu am scăpat”, a mai mentionat aceasta.

 

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *