Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat si nu se mai inteleg sub nicio forma. Cei doi si-au aruncat cuvinte grele unul altuia.

Iata ce si-au spus cei doi

Bianca Dragusanu a fost invitata la emisiunea lui Teo, de la Kanal D si a declarat” Sunt o femeie liberă și independentă. Vreau să le sfătuiesc pe toate femeile care se află într-un astfel de cerc să facă ce e mai bine pt ele. Pentu că, eu știu că sunt foarte multe ca mine. Eu nu l-am înșelat.Nu a avut ce să zică rău despre bine. Îmi tot lua telefonul și mă amenința că îmi șterge Instagramul. Am fost terorizată. Ultima lună a fost cruntă. Stăteam așa. Fericirea copilului meu a pus capac. Am zis stop joc.

Fetița mea, Sofia, a luat parte la câteva scene la care nu trebuie să ia. Copilul are totuși doar trei ani și jumătatate. Să-și vadă mama plângând lângă niște polițiști, nu e ok.  La fel a pățit și mama mea. Ea a sunat de trei ori la 112, nu doar atunci în parc. Ultima dată în noaptea de dinainte de divorț, pentru că nu dădea de mine. Telefonul meu era la Alex. Era singurul dispozitiv pe care el mi l-a cumpăarat, dar am fost soia lui. Mi l-a luat, mi l -a spart. Eu am semnat un contract îaninte de nuntă, precum că nu avem nimic de împărțit”

CIteste si asta:  Adelina Pestritu diagnosticata cu Covid-19. Afla mai multe despre starea vedetei

Vedeta a mai transmis „Eu nu m-am mai regăsit de cel puțin două luni. Mi-am dorit mai tare decât el să dvorțez. Am mai avut două tentative până acum, în lunile septembrie și în decmbrie. Alex  Bodi, un an și jumătat  incontinuu, mi-a jurat că se va schimba. Mi-a jurat non stop. Și eu mi-am dorit asta. În final, mi-am dat seama că este numai vina ma. Eu am dat curs și am fost naivă să cred așa ceva.Nu vreau să- l acuz de nimic. El sune acum despre mine că m-a găsit pe jos. Da, am adormit lângă pat. Am luat pastile de somn, pentru că eram nefericită și omul m-a găsit. Eu nu am vicii. Nu beau, nu fumez. Pot să iau ce pastile vreau. Este vina mea ca am acceptat acest compromis. Jumătate de an am locuit in casa mea,de două luni, dar de când el și-a luat o altă casă, nu am mai locuit împreună. Un bărbat care te minte, te înșală, îți jignește mama, e clar că nu mai merită nicio șansă. Voia acum 10 zile să o convingă pe amma să nu ne separăm. S-a întâmplat ceva de atunic, nu e clar?! Niciun bărbat nu va sta vreodată între mama mea și copilul meu. Alex nu a vrut decât să-mi scadă stima de sine, ca să poată el să dețină controlul și putearea asupra mea. Cu el, nu am construit decat iluziile mele, atât”.

CIteste si asta:  Secretele de frumusete ale lui Cindy Crawford

Alex Bodi a reactionat la cele spuse de Bianca declarand„La București, doamna Bianca Drăgușanu a luat mai multe pastile, la fel am video, am găsit-o la 6 dimineața pe jos. Eu am venit cu un prieten de-al nostru, iar doamna era întinsă pe jos. Eu nu vreau nimic de la tine, eu vreau ca tu să ai demnitate. (…) De ce în toate relațiile ai luat bătaie? Ești prea bună?”.

In final se pare ca Bianca Draguseanu doreste impacarea, aceasta intalnindu-se cu Alex Bodi sperand ca se vor impaca. Alex Bodi a declarat in aceasta privinta„Întrebați-o pe doamna Bianca ce caută cu mine după parcare, insistă să meargă la mine acasă și să ne împăcăm”.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *