Beneficii pe care exercitiile pilates le au asupra siluetei!

Cu siguranta ai auzit si tu de exercitiile pilates, insa de ce nu le si incerci? Noi iti povestim cate ceva despre beneficiile pe care aceste exercitii le au asupra siluetei si sanatatii noastre!

In primul rand, trebuie sa stii ca la pilates, muschii abdominali sunt mereu solicitati, ajutandu-te astfel sa obtii o talie de viespe. Principiul pilates este foarte simplu: o miscare controlata si precisa este mai buna decat miscari rapide, necontrolate si haotice.

Chiar daca nu este un antrenament energic, este unul foarte eficient daca vrei sa iti sculptezi frumos talia si nu numai. In plus, pilates este indicat la orice varsta, deoarece exercitiile au grade de dificultate diferite, fiind potrivite chiar si pentru cele mai nesportive persoane.

Pilates iti lucreaza toata musculatura, chiar daca nu iti dai seama de acest lucru la inceput. Iar atunci cand iti vei putea controla muschii, vei avea o coordonare mai buna, iar exercitiile vor deveni din ce in ce mai usoare. Aceste exercitii sunt recomandate chiar si persoanelor cu probleme la articulatii, deoarece flexibilitatea articulatiilor se va imbunatati dupa numai cateva sedinte.

CIteste si asta:  Sfaturi pentru cresterea masei musculare mai eficient in cazul femeilor

Exercitiile pilates cresc constant in dificultate si chiar rapiditatea executiei, ducand astfel la cresterea rezistentei la efort a practicantului. Mai mult decat atat, contribuie la cresterea nivelului de energie, la o buna oxigenare a muschilor si a creierului. In majoritatea exercitiilor, muschii abdominali sunt cei mai solicitati, fie prin exercitiul propriu-zis, fie prin respiratie, care trebuie sa fie controlata.

Nu te sfii sa incerci un nou tip de antrenament adorat deja de vedetele de la Hollywood, asa ca mergi la cea mai apropiata sala si fa-ti un abonament. Vei vedea rezultatele chiar si dupa cateva sedinte!

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *