Avantajele pozitiei misionarul!

Una dintre cele mai populare si practicate pozitii sexuale este cea a misionarului, cu mici modificari. Cu toata ca toata lumea o practica, foarte multi nu stiu despre avantajele acestei pozitii!

Femeile considera aceasta pozitie cea mai naturala pozitie in care pot face dragoste, deoarece permite un contact vizual permanent si un mai mare contact cu pielea partenerului decat alte pozitii sexuale. Tot misionarul este pozitia aleasa de partenerii fara experienta sau de catre cei care isi pierd virginitatea, deoarece aceasta pozitie apare peste tot in jurul nostru: de la reviste si pana la filme.

Este o pozitie intima

Intimitatea este unul dintre cele mai importante avantaje ale pozitiei misionarului. Femeile in general au nevoie de o mai mare intimitate in relatie, pentru a se simti mai bine, mai iubite si mai dorite de catre partener.

Permite comunicarea

Misionarul permite un contact vizual permanent si ofera posibilitatea unei comunicari foarte bune intre parteneri. Ii poti sopti ceva in urechea iubitului si chiar va puteti intelege din priviri.

CIteste si asta:  Cum traiesti cu un barbat dificil!

Este o pozitie care se poate schimba oricand

Atunci cand v-ati saturat de aceasta pozitie, o mica schimbare este chiar foarte buna. Din pozitia misionarului poti ajunge foarte usor la alte pozitii, mai incitante, mai sexy sau care sa va aduca mai repede pe culmile placerii. Depinde doar de voi ceea ce doriti sa experimentati.

Este o pozitie relaxanta pentru femei

Femeile sunt de parere ca este una dintre cele mai relaxante pozitii sexuale. Acestea nu trebuie sa depuna foarte mult efort, insa se implica emotional foarte mult in actul sexual. Si stim foarte bine ca relaxarea ajuta femeia in atingerea orgasmului, iar acesta este poate cel mai bun motiv pentru care ar trebui sa alegi aceasta pozitie.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *