Antonia vrea sa fie din nou mama!

Antonia este una din cele mai frumoasa si apreciate canterete de pe meleagurile patriei. Crescuta in SUA timp de 13 ani, a studiat acolo la o scoala de muzica inca de la varsta de 10 ani. Intoarsa in tara, Antonia il cunoaste pe Tom Boxter cu care incepe o colaborare. Primul hit “Roses on Fire” a avut un mare succes atat la noi, cat si peste hotare, in scurt timp toata lumea recunoscandu-I melodiile.

La sfarsitul anului 2009, Antonia ramane insarcinata si renunta pentru cateva luni la scena. In vara anului 2011 revine in forta cu noul single “Marrionette”. Aflata si acum in plina ascensiune muzicala, Antonia nu uita ce o face fericita. Ii place sa petreaca cat mai mult timp cu familia si in special cu fetita ei, Maya.

Pentru ca ii merge asa bine si in dragoste, cantareata a decis ca este timpul pentru un al doilea copil. Potrivit Antoniei, viata de familie este pe primul loc pentru ea. Inca nu a anuntat o sarcina oficila, insa daca va ramane insarcinata este cel mai probabil sa nu o mai regasim pe scena muzicala pentru o perioada.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *