Animale care te ajuta sa te vindeci!

Noi progrese se fac in medicina aproape zilnic, insa cateodata, tot natura ne este cel mai bun medicament. Iata cateva animale care te ajuta sa te vindeci!

Soparla Gila

Traieste in deserturile din sud-vestul Statelor Unite, se hraneste cu oua si animale mici si sta preponderent in subteran. Este o specie veninoasa, iar veninul ei ajuta la producerea de insulina de catre organism. Veninul este un medicament de baza pentru cei care au diabet, insa ajuta si la slabire, scazand pofta de mancare.

Broaste

Penicilina a fost descoperita in 1929, fiind primul medicament antibacterian. Lumea animala are propriul „medicament” antibacterian, producand peptide microbiale care protejeaza organismul si previne infectiile. Broastele au in piele concentratii mari de antibiotice, care actioneaza asupra membranei microbilor.

Vipera braziliana

Veninul viperei braziliene este folosit pentru producerea medicamentelor pentru hipertensiune si afectiuni cardiovasculare. Veninul contine substante care ajuta la dilatarea vaselor de sange.

Lipitori

Lipitorile au fost folosite in scopuri medicinale inca din antichitate. Acum, aceste creaturi sunt folosite pentru a vindeca pielea si pentru a trata rani grave. Lipitorile au in saliva anticoagulanti cand ajuta circulatia sanguina si previn formarea de cheaguri de sange.

CIteste si asta:  Lasa-ti copilul sa planga. Beneficiile aduse de plans

Viermi

Si viermii erau folositi in antichitate pentru a trata ranile si infectiile severe. Viermii sunt aplicati pe rana, iar in cateva zile acestia consuma tesuturile bolnave si infectia, astfel ranile devin mai usor de vindecat.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *