Andreea Marin Banica se muta peste hotare!

Decizia de a divorta de Stefan Banica Jr. este una definitiva si irevocabila, insa “zana” surprizelor mai are inca o surpriza pentru fani: se muta din Romania. De la anuntul divortului cei doi nu au facut nicio declaratie oficiala si nici nu vor sa faca din acest divort subiect de prima pagina a ziarelor prin declaratii rautacioase sau acuzatii aduse celuilalt.

Asa cum a scris si pe Facebook, Andreea va face multe schimbari in viata ei. Prima schimbare este divortul de cel care i-a fost alaturi, mai mult sau mai putin, timp de 9 ani de zile. A doua schimbare a fost renuntarea la functia de director editorial al revistei Business Woman. Ultima schimbare pe care vedeta si-o doreste se pare ca se afla peste hotare, asa cum a dat de inteles intr-un editorial scris chiar de ea si publicat in revista Business Woman.

„Dragele mele, nu o singură dată în cei 20 de ani de când trăiesc pe picioarele mele – căci mi-am început aventura când aveam 18 ani – spun „punct, e timpul schimbării”. Există ceva în mine ce ţine de intuiţie, de simţul momentului când e oportună o mişcare radicală, pentru că ştiu că mă aşteaptă un tren în care nu e chip să nu urc. […] Vă mulţumesc şi mă alătur vouă, de cealaltă parte a baricadei: rămân cititoare fidelă Business Woman. Uneori, însă, voi reveni în calitate de corespondent pentru evenimente speciale ce au loc mai cu seamă peste hotare, aducându-vă informaţii inedite” a scris Andreea Marin.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *