Amber Heard il acuza pe Johnny Depp ca a lovit-o

 

Amber Heard il acuza pe fostul ei sot, Johnny Depp ca a batut-o, a strangulat-o si a torturat-o in clipele in care acesta facea abuz de alcool si de droguri.

Amber Heard a fost casatorita cu Johnny Depp timp de 1 an. Actrita sustine in documentele depuse la tribunal ca Johnny Depp a lovit-o in repetate randuri ca a tras-o de par si ca aproape a sufocat-o.

Toate aceste acuzatii au fost facute pentru a-i transmite un raspuns procesului de defaimare inaintat de Johnny Depp impotriva acesteia.

„La un an de la începutul relației noastre, am început să fiu martoră la abuzul de droguri și alcool al lui Johnny. În unele ocazii, când Johnny consuma în același timp narcotice ilegale și medicamente prescrise, am fost nevoită să îi aduc ajutor medical. De fiecare dată când consuma, îmi făceam griji pentru amândoi. Devea o persoană total diferită, câteodată violent și delirant. Numeam acea versiune a lui Johnny, „Monstrul”. De multe ori el nu își mai amintea comportamentul violent după ce își revenea” a declarata aceasta in documentele depuse la tribunalul din Virginia.

CIteste si asta:  Pink și fiul ei afectați de coronavirus

“Deoarece l-am iubit pe Johnny, am crezut în numeroasele lui promisiuni conform cărora se va face bine. Am greșit”, a mai transmis actrita.

Amber Heard a mai declarat ca intr-o dimineata au urcat la bordul unui avion cu destinatie Los Angeles , in luna mai a anului 2014 iar Johnny Depp desi era deja beat a mai comandat o sticla de sampanie.

„În timpul zborului, Johnny a comandat însoțitoarelor de bord un tub de oxigen și a băut mult. Echipa lui mi-a spus că era supărat că am filmat o scenă romantică cu James Franco cu o zi în urmă. Curând, Johnny a început să arunce cu diverse obiecte în mine. În loc să reacționez la comportamentul lui, pur și simplu am schimbat locurile. Asta nu l-a oprit. A împins un scaun înspre mine în timp ce treceam pe lângă el, a țipat la mine și a strigat numele lui James Franco. La un moment dat, m-am ridicat, iar Johnny m-a lovit în spate, iar eu am căzut. Johhny a aruncat cu gheata în mine în timp ce mă aflam la pământ. A continuat să strige obscenități până ce a intrat în toaleta avionului și a leșinat acolo”, a mai povestit Amber Heard.
Dupa cele intamplate Johnny Depp i-a trimis mai multe mesaje sotiei sale in care isi cerea scuze pentru cele intamplate si in care ii promitea acesteia ca nu se va mai intampla.

CIteste si asta:  Iata reactia lui Alex Abagiu dupa ce s-a retras din jocul pentru amuleta

Amber Heard si Johnny Depp s-au casatorit in luna februarie a anului 2015. Actrita a mai declarat ca agresiunile acestuia au inceput la doar o luna de la nunta. Actrita a mai transmis ca ultima scena de violenta s-a petrecut imediat dupa ce mama lui Johnny Depp a murit. Daca pentru inceput discutia celor doi a fost normala, imediat dupa Johnny a devenit suspicios si a luat telefonul si l-a spart de fata ei. Desi initial Johnny i-a oferit acesteia bani sa taca, actrita a depus actele de divort.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *