Alina Sorescu a oferit mai multe detalii cu privire la divortul prin care trece

Alina Sorescu a depus actele de divort de Alexandru Ciucu la inceputul anului 2022, mai exact dupa 13 ani de casnicie.

Cele doua fete ale cuplului locuiesc in prezent cu Alina si cu parintii ei, in apartamentul vedetei cu 4 camere.

Alina a oferit noi detalii cu privire la divortul intentat

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața, și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus, pentru copii”,  a spus Alina.

„E o perioadă sensibilă, pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă”,  a mai continuat aceasta.

CIteste si asta:  Irina Rimes s-a indepartat de familie pentru muzica

Se pare totusi, ca instanta a stabilit ca domiciliul fetelor sa fie la mama. Aceasta veste nu poate decat sa ii aduca Alinei o fericire nemarginita.

„Am primit sute de mesaje din partea tuturor celor care mă urmăresc pe Instagram și pe Facebook. Nu credeam că pot să simt atâta susținere din partea unor femei și a unor bărbați care nu mă cunosc. Le mulțumesc foarte mult!”,  a mai spus Alina.

Alina spune ca lucrurile trebuie sa mearga mai departe

Alina Sorescu pare a fi destul de optimista chiar daca trece printr-un divort si sustine ca nu ca lasa ca acesta situatie sa o afecteze prea mult. Trebuie sa gandeasca pozitiv mai ales ca viata merge inainte.

„Nu mă gândeam că o să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult, să am și mai multă încredere în ceea ce simt. Suntem liniștite (n.red.: ea și fiicele sale), într-un fel, pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult, pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și, noi ca oameni, ce avem de întreținut”, a spus Alina.

CIteste si asta:  Scandalul dintre Alex Velea si Catalin Maruta continua

Vedeta se gandeste sa se revina din nou la vechea sa pasiune, muzica. Aceasta va lansa o noua melodie si se pregateste pentru tot ce viata urmeaza sa ii ofere in noul capitol din viata ei.

„Fac lucruri noi, aveam demult în plan să lansez această melodie nouă. Ne pregătim pentru 1 iunie și, chiar și în această perioadă tumultuoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Sunt un om activ, care are proiecte. (…) Nu înseamnă că lucrurile se opresc aici. (…) Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele”,  a concluzionat vedeta.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *