Afla mai multe despre procedura de marire a buzelor!

Daca nu esti multumita de forma buzelor tale, atunci poti oricand apela la o precedura de marire a acestora. O astfel de procedura se numeste augmentarea buzelor si este o interventie care poate fi realizata pe catre orice pacient cu o stare buna de sanatate. Sa aflam mai multe despre procedura de marire a buzelor!

Exista trei tehnici prin care se pot mari buzele: prin injectarea unor substante, prin implant sau prin manevra chirurgicala, si toate tehnicile se fac sub anestezie locala. Totusi. exista si anumite situatii in care procedura este contraindicata precum in cazul disfunctiilor nervilor faciali, infectiilor herpetice recurente, diabetului, istoric de alergii multiple sau boli autoimune.

Marirea buzelor prin injectarea de substante

Se pot injecta doua tipuri de substante pentru augmentarea buzelor. Cea mai utilizata substanta este acidul hialuronic, care se injecteaza in diferite zone ale buzelor pentru marirea acestora dupa preferintele pacientului. O astfel de procedura costa in jur de 200 de euro, insa rezultatele nu sunt permanente, iar procedura va trebui repetata dupa un anumit timp.

CIteste si asta:  Cum ne ingrijim parul cret!

Se mai poate injecta si grasime proprie, extrasa de la nivelul zonei ombilicare a pacientului, apoi tratata si injectata in buzele acestuia. Pretul aceste interventii este in jur de 500 de euro, insa efectele sunt mult mai durabile, nefiind necesara o noua umplere a buzelor.

Implanturi

Si implanturile sunt de mai multe tipuri: politetrafluoretilen (implant sintetic) sau implanturi biologice (derm sau fascie donor). Acestea se gasesc in diferite marimi si sunt inserate sub pielea buzelor.
In urma acestor proceduri, pacientul poate prezenta diferite complicatii precum reactii alergice la colagen, hematoame la locul de recoltare, cicatrici, infectii, asimetrie a buzelor, deficite ale functiilor buzelor si a perceptiei senzatiilor.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *