Afla mai multe despre operatia de marire a barbiei!

Operatia de marire a barbiei este cunoscuta sub denumirea de mentoplastie. In cadrul acestei interventii medicii esteticieni remodeleaza barbia, cu ajutorul unor implanturi din diferite materiale. Sa aflam mai multe despre aceasta procedura estetica, ce a devenit din ce in ce mai cunoscuta si ceruta.

Cui este recomandata aceasta operatie?

Aceasta operatie este recomandata in special celor care isi fac si o remodelare a nasului, pentru ca fizionomia fetei sa fie una cat mai frumoasa. Implantul folosit se alege alaturi de medic, iar acesta va introduce implantul printr-o incizie minora in interiorul buzei interne sau chiar sub barbie.

Mentoplastia mai este recomandata si persoanelor care au barbia inegala, care vor o schimbare la nivelul acesteia si care nu au o structura osoasa bine definita. Toate aceste probleme se pot rezolva cu ajutorul interventiilor estetice!

Care este procedura?

Operatia dureaza intre 30 de minute si o ora, si se face sub anestezie locala sau totala, la alegerea pacientului. Dupa operatie, locul va fi pansat compresiv, pentru a preveni miscarea implantului. Firele se scot dupa aproximativ 2 saptamani, in cazul in care incizia a fost sub barbie, in timp ce firele din buza se vor resorbi singure.

CIteste si asta:  Sfaturi de make-up pe care trebuie sa le pui in aplicare!

Riscurile operatiei

In cazul mentoplastiei, infectiile sunt foarte rare, in special daca pacientul asculta si pune in aplicare sfaturile medicului estetician. Edemul postoperator se retrage dupa 3-4 zile. Timp de aproximativ o saptamana de la operatie, pacientul poate resimti o senzatie usor ciudata la nivelul barbiei, de a vorbi mai greu, de a rade sau manca. Insa toate acestea vor disparea in scurt timp.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *