Afla mai multe despre liposuctia cu laser!

Te supara aripioarele si vrei sa scapi de ele cat mai repede? Ei bine, acum totul este foarte simplu, datorita celei mai noi tehnologii de liposuctie. Sa aflam mai multe despre liposuctia cu laser!

Aceasta tehnologie revolutionara de sculptare a corpului asigura, prin lipoliza asistata laser, corectarea unor zone problematice, pe care liposuctia traditionala nu le putea rezolva. Aceasta noua procedura de infrumusetare este perfecta pentru eliminarea depozitelor de grasime care rezista in fata dietei si a exercitiilor.

Liposuctia laser este eficienta si pe zonele cele mai delicate, precum fata. Mai mult decat atat, daca liposuctia clasica indeparteaza cantitati mari de grasimi lasand in urma hematoame, denivelari si dureri postoperatorii, liposuctia laser nu are aceeasi perioada mare de recuperare si nici simptome post-operatie.

Probabil te intrebi cum functioneaza aceasta tehnologie: canula, un tub minuscul, este introdus in piele printr-o mica incizie, apoi un fascicul laser transmisa printr-o fibra optica lichefiaza depozitele de grasime din zona tratata. Grasimea lichefiata este indepartata prin aceeasi incizie minuscula, folosind un aparat clasic de lipoaspiratie.

CIteste si asta:  Sfaturi pentru purtatorii lentilelor de contact lunare

Rezultatele se vad dupa prima procedura, avand efect imediat. Activitatile obisnuite pot fi reluate in 48 de ore. Echimozele, durerea postoperatorie si denivelarile sunt aproape inexistente. Pe langa topirea grasimii, laserul mai are un alt efect benefic asupra pielii: stimuleaza sinteza de colagen, ducand astfel la o piele frumoasa si elastica.

Iata care sunt avantajele liposuctie cu laser:

– mai putin invaziva si traumatica decat liposuctia clasica;

– recuperare rapida;

– efecte postoperatorii reduse la minim;

– imbunatatirea aspectului general al pielii;

– procedura se va realiza sub anestezie locala;

– procedura se poate adresa si zonelor cu cantur si consistenta neregulata;

– sangerari si tumefieri minime;

– tratarea unor zone mai putin accesibile liposuctiei clasice.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *