Afla mai multe despre liftingul scalpului!

Daca data trecuta am vorbit despre liftingul facial, acum vom vorbi despre cel al scalpului. Liftingul scalpului este o procedura mai putin cunoscuta, insa destul de ceruta, atat pe plan local, cat si mondial. Sa aflam mai multe despre aceasta operatie!

Ce este liftingul scalpului?

Interventiile estetice la nivelul scalpului se pot efectua sub anestezie locala. Liftingul de scalp presupune practic refacerea parului si implantarea firelor de par in zonele care au fost afectate de calvitie. Operatia dureaza mai multe ore, in functie de marimea zonei ce trebuie tratata.

Metoda de prelevare!

Chirurgul poate preleva fire de par de pe piept sau de pe alta zona a corpului. Apoi, tesutul este divizat in grefe singulare de par, iar acestea sunt transplantate in zona calvitiei. Locul de unde s-a facut recoltarea se vindeca fara mari probleme in doar cateva saptamani.

Doar pentru barbati?

O data implantate, grefele trebuie sa produca fire de par noi, care vor acoperi locul afectat de calvitie si ii va reda persoanei respective increderea in sine. Aceasta operatie este preferata de catre barbati, care au tendinta sa cheleasca mai repede decat femeile, insa asta nu inseamna ca femeile nu pot apela la aceasta interventie daca se confrunta cu problema calvitiei.

CIteste si asta:  Cum poti avea parte de un zambet sanatos si frumos

Cine a apelat la astfel de proceduri?

Poate unul dintre cei mai cunoscuti solisti care a apelat la aceasta interventie este Mihai Trastariu, care a declarat in numeroase randuri ca si-a dorit foarte mult aceasta operatie pentru a trece peste problemele de incredere in propria-i persoana. Apoi, la scurt timp dupa el, si Catalin Maruta a apelat la aceasta procedura, insa si solistul de muzica lautareasca Ionita de la Clejani. Cu totii au fost foarte multumiti de rezultate si nu regreta niciun moment ca au luat aceasta decizie si ca au scapat de problemele de calvitie.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *