Afla mai multe despre implantul de par!

Din ce in ce mai multi barbati apeleaza la implant de par! Acum nu mai trebuie sa porti mese sau peruci inestetice, deoarece cu ajutorul chirurgiei estetice, implantul de par a devenit accesibil tuturor. Iata ce trebuie sa stii despre operatie!

In primul rand, trebuie sa stii ca nu oricine este un bun candidat pentru aceasta interventie. In cazul unei stari de sanatate precare, este posibil ca transplantul de par sa nu fie finalizat cu succes. Exista si afectiuni medicale care ar putea complica operatia, de aceea primul pas este o discutie cu medicul chirurg.

In al doilea rand, medicii recomanda mai intai tratamentele medicamentoase pentru cresterea parului, in special daca alopecia este intr-o faza incipienta. Mai apoi, daca tratamentul acesta nu da roade, se poate recurge si la transplant.

Implantul de par nu este o operatie extrem de costisitoare, insa nu este acoperita de Casa Nationala de Asigurari, deci va trebui sa suporti integral costul acesteia, care variaza in functie de zona implantata.

CIteste si asta:  Cum realizam machiajul corector?

La fel de important este si experienta medicului chirurg. Asigura-te ca medicul care iti va face operatia este specializat in chirurgie estetica si in special in transplant de par, daca a efectuat numeroase proceduri de acest tip si daca are o experienta vasta si cunoaste mai multe tehnici de transplant.

In ceea ce priveste complicatiile care pot aparea in urma transplantului, putem mentiona inflamatia, sangerarea, amorteala, aparitia vanatailor, cicatrici sau risc de infectie. Perioada de recuperare este mica, iar intr-un timp scurt iti vei putea relua activitatile zilnice.

Exista si cazul in care parul transplantat sa cada si sa nu mai creasca la loc, fiind nevoie de o noua interventie pentru corectie. Chiar si asa, implantul de par ramane cea mai buna solutie impotriva alopeciei.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *