Afla cine este iubitul lui Botezatu

Razvan Botezatu traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de un barbat si spune ca este mai fericit ca niciodata.  In plus acesta mai spune ca relatia construita alaturi de partenerul sau este una puternica si ca aceasta se indreapta spre casatorie.

  Hai sa afla cine este iubitul lui Razvan Botezatu

Acesta a declarat ”Da, sunt fericit. Am o relație care mă face fericit, nu regret nicio secundă că, inițial, m-am aruncat cu capul înainte. Suntem doi bărbați maturi și ne înțelegem perfect, este diferit de tot ce am experimentat eu până acum”.

In plus zilele petrecute impreuna l-au convins pe Razvan ca este cazul sa faca pasul cel mare “Da, ne vom căsători. Chiar anul acesta, nu la anul. Vom face acest pas, vom vedea ce se va întâmpla apoi între noi.”

Acestia urmeaza sa se casatoreasca in ultimele zile din 2019  „Vom face pasul din punct de vedere legal, în Germania nu este foarte complicat și, oricum, avem suficienți prieteni comuni care au făcut deja acest lucru.” Este diferit de alții, nu e gelos, nu îl deranjează că sunt implicat în conștientizarea faptului că o comunitate ca a noastră trebuie să fie vizibilă și în România. Un singur lucru nu reușesc să îl conving: să îl fac să apară, public… Dar asta pentru că nu vrea să se expună, e adeptul discreției”.

CIteste si asta:  Cum poti monetiza un blog deschis pe un server de gazduire web?

Declaratiile facute despre iubitul sau sunt ”Este puțin mai matur decât mine și, fiind neamț, nu se pune problema să își dorească să apară la noi în țară, nu l-ar ajuta cu nimic.

Oricum, spre deosebire de alți iubiți de-ai mei, nu are momente de violență, este foarte bine educat. De aceea, l-aș și aduce în țară… Oricum, mama îl cunoaște, i-a și plăcut de el. Oricum, e ceva… ce nu îmi imaginam că se poate întâmpla cu mine când vine vorba de relații”. Iar in ceea ce priveste nunta , Razvan Botezatu a declarat ”Voi avea alături câteva persoane dragi mie, el, la fel. Nu vom face mare tam-tam… Adică nu vom face nuntă ca în România, cu invitați și alte obiceiuri.

Oricum, după ce vom semna actele, vom face o petrecere. Ne gândim să o facerm chiar în Ajunul Anului Nou, împușcăm doi iepuri dintr-o lovitură”.

Acceseaza https://www.ucoz.ro/divertisment/ pentru a afla mai multe stiri mondene.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *