Afla ce meserie ti se potriveste in functie de semnul zodiacal care te reprezinta!

Nu credeai ca in stele poate fi scrisa si meseria care este potrivita trasaturilor tale de personalitate in functie de ceea ce iti prevede horoscopul? Nu obisnuiesti sa citesti decat horoscopul anului 2020 de pe site-uri precum Ucoz.ro si nu prea crezi intr-o meserie ideala, ci doar intr-una banoasa sau care iti aduce satisfactii pe alte planuri? Vezi ce spun astrele din zodiac despre ce job te-ar caracteriza cel mai bine!

Berbecul este o fire increzatoare, independenta, ambitioasa si inventiva, de aceea poate fi un bun lider, un ideal jurnalist, un lider in politie sau armata, in general o meserie riguroasa!

Taurul este mai rabdator, mai loial si pragmatic, iubeste frumosul si traieste pentru bani. De aceea el va cauta in permanenta oportunitati de a face mai multi bani. Lui i se potriveste un job in domeniul afacerilor imobiliare, artistice, chiar si in domeniul medical, insa este si un excelent agricultor!

Gemenii sunt oratori innascuti, comunicativi si plini de energie. De aceea lor li se potriveste un job care sa ii stimuleze intelectual, precum jurnalism, o cariera academica, sau, de ce nu, un secretar, un functionar la birou, un agent de vanzari sau un scriitor!

CIteste si asta:  Iata care sunt zodiile care vor sa castige simpatia celor din jur

Racul este inteligent, energic, imaginativ si sensibil. Racul este un bun asistent social, medical, un bun profesor sau poate adopta o cariera in sanatate sau justitie!

Leul este ambitios, increzator in fortele proprii, generos si inteligent. De aceea i se potriveste functia de lider, administrator, director, tot ceea ce presupune angajati in subordine.

Fecioara este o zodie meticuloasa si rabdatoare, de aceea poate face cariera in medicina, justitie, invatamant si chiar cercetare. Fecioarele sunt contabili excelenti, programatori sau ingineri in statistica!

Balanta este un semn creativ si sociabil, demn de incredere si foarte placut! Balantelor li se potriveste jobul in justitie, medicina, functionar in institutii publice si organizatii filantropice si chiar in arta. Balantele sunt artiste: scriitori, pictori, fotografi, cantareti, etc.

Scorpionul este energic, motivat si cu un scop precis in actiunile sale. Scorpionii exceleaza in politica, in operatiuni militare, spionaj, astronomie sau fizica!

Sagetatorul, pe de alta parte, este un semn sincer, aventuros si dornic de calatorii si sa invete lucruri noi. Sagetatorul poate face cariera in tehnologie, stiinte, serviciu public (politisti, pompieri, etc).

CIteste si asta:  Tot ce trebuie sa stii despre zodia Pesti

Capricornul este autoritarul zodiacului. Fiind foarte ambitios si serios, acestuia i se potriveste cel mai bine o meserie de inginer, o meserie in constructii, contabilitate, sau orice presupune calcule exacte.

Varsatorul este creativ, independent, sociabil si inovativ, de aceea poate face cariera in arta, muzica, actorie, aviatie sau IT!

Pestilor li s-ar potrivi o cariera in medicina umana, veterinara, munca intr-o organizatie filantropica sau chiar in teatru si film!

Indiferent de zodia sub care te-ai nascut, de trasaturile tale de personalitate, de jobul actual pe care il faci din placere sau nu, daca iti este scris in stele sa fii bun intr-un anumit domeniu, orienteaza-te catre acela!

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *