Adelina Pestritu diagnosticata cu Covid-19. Afla mai multe despre starea vedetei

Adelina Pestritu a dezvaluit care are coronavirus dupa ce a intrat in contact cu o persoana infectata. Anuntul a fost facut de vedeta atunci cand se afla in parcarea spitalului unde urma sa fie internata.

Ce a declarat vedeta

‘Să vă explic puțin cum am ajuns să fac un test de coronavirus și acesta să fie unul pozitiv. Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult și că m-a făcut și căldura să mă simt așa. Ulterior am simțit că îmi pierd din puteri și am luat decizia să merg să mă odihnesc.

Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat. Înainte să intru în starea de panică am zis să-mi dau singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus o două lingurițe de miere și mi-am dat seama că îmi dispare gustul treptat. Am mirosit cel mai puternic parfum pe care îl aveam și aveam aceeași senzație. În momentul acela trebuia să merg la un shooting să văd cum decurge. Am contramandat totul și am sunat să mă programez la un test. M-am programat la test, iar în drum spre spital am mâncat puțină ciocolată să văd dacă îmi dispare gustul. De la o oră la alta apăreau schimbări. Am făcut testul și am primit rezultatul. Aveam un feeling că sunt confirmată pozitiv. Între timp am aflat că și prietenul cu care m-am văzut zilele trecute este confirmat cu COVID, el este asimptomatic. El și-a făcut testul că trebuia să plece în vacanță și așa a aflat. M-am speriat, pentru că sunt un om ca voi toți și am un copil, părinți, socri… pe care nu vreau să-i văd bolnavi.’, a mai marturisit Adelina in noaptea de 1 spre 2 septembrie.

CIteste si asta:  Pink și fiul ei afectați de coronavirus

La scurt timp dupa acea declaratie, Adelina a postat o fotografie  prin care confirma ca a fost internata „Nu-mi place situația, dar așa e în viață. Oricât te fereșți de ceva, ți se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă mai puțin activă, dar simt că vor veni și zile mai bune!”

Din fericire, aceasta are o forma usoara de Covid-19 dar tot va trebui sa stea in izolare.

‘M-am lăsat pe mâna medicilor. M-au internat imediat și am trecut printr-o evaluare. Mi s-a făcut o radiografie pulmonară, EKG, analize. Oamenii de aici sunt foarte amabili. Îi admir foarte mult. Simptomele rămân doar acestea: lipsă gust, miros, stare de oboseală și puțin amețită. În foarte scurt timp o să merg să stau izolată într-un loc sigur în care voi fi monitorizată de DSP. Nu o să merg să stau cu familia. Mă simt bine și vreau să vă spun să aveți grijă.’,  a spus in final Adelina.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *