Acestia sunt actorii care au decis sa paraseasca serialele care i-au facut celebrii

Foarte multi actori au decis sa paraseasca serialele care le-au adus celebritatea. Bineinteles ca motivele pentru care au facut asta au fost multiple. Unii si-au dorit mai multi bani pe cand altii nu se mai regaseau in povestea serialului si s-au implicat in alte proiecte.

Iata care sunt acesti actori

America Ferrera – Superstore

Dupa cel de-al cincilea sezon,  America Ferrera  a anuntat ca va parasi serialul Superstore „Ultimii cinci ani din Superstore au fost unii plini de satisfacții și plăcuți. Producția, regia și acțiunea alături de această distribuție și echipă mi-au oferit oportunitatea să mă dezvolt ca persoană” a declarat aceasta.

Kourtney Kardashian – Keeping Up With the Kardashians

Kourtney Kardashian  a  anuntat ca se retrage din celebrul show dupa 18 sezoane „Filmăm non-stop de 14 ani. Mă simțeam neîmplinită și a devenit un mediu toxic pentru a mai putea continua”, a declarat aceasta. „Am decis să mă dedic mai mult vieții de mamă”, a adaugat Kourtney.

CIteste si asta:  Cristina Ich a nascut un baietel

Sandra Oh – Grey`s Anatomy

Sandra Oh a decis ca este cazul sa se retraga din celebrul serial dupa ce timp de zeci de ani a interpretat-o pe dr. Cristina Yang „Am simțit că am făcut tot ceea ce am vrut. Nu am crezut că asta este tot ceea ce pot, am făcut totul. A fost mai mult de atât. A fost de fapt un sentiment de satisfacție.”

Justin Chambers – Grey`s Anatomy

Actorul care l-a interpretat pe  Alex Karev a jucat in celebrul serial timp de 15 ani „Nu există niciodată un moment potrivit să spui adio unui show şi unui personaj care mi-au definit atât de mult viaţa în ultimii 15 ani. Totuși, de ceva vreme, am sperat să îmi diversific rolurile şi alegerile în carieră. Ajungând la 50 de ani sunt binecuvântat cu o soţie remarcabilă şi care mă încurajează şi cu cinci copii minunaţi, așa că acum este momentul”, a declarat acesta.

Jim Parsons – The Bing Bang Theory

CIteste si asta:  Topul celor mai triste filme din toate timpurile

Dupa 12 sezoane Jim Parsons  a decis ca este cazul sa isi ia ramas bun de la Sheldon Cooper „Le sunt profund recunoscător telespectatorilor noştri, ei fiind principalul motiv pentru care noi am primit şansa de a explora aceste personaje timp de 12 ani din vieţile noastre. Le sunt recunoscător şi membrilor echipei noastre, oamenii care sunt atât de drăguţi, cei care ne salută şi ne zâmbesc de fiecare dată când apărem pe platourile de filmare şi care, chiar dacă nu-i vedeţi la televizor, reprezintă adevăratul suflet al acestui serial. Le sunt recunoscător tuturor scenariştilor fără de care Big Bang Theory nu ar fi existat”, a mentionat acesta.

Topher Grace – That `70s Show

Dupa sapte sezoane Topher Grace a decis ca este momentul sa se retraga din serial „Acum 5-6 ani, am întâlnit-o pe femeia care acum este soția mea. Eram încrezător și a fost un noroc faptul că am jucat într-un serial atât de mulți ani. Am realizat atunci că nu am nevoie de atât de mulți bani.” a mentionat acesta.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *