Acestea sunt zodiile care au noroc la bani in luna august

Luna august vine cu vesti bune pentru anumiti nativi. Anumite zodii vor avea ocazia sa isi imbunatateasca remarcabil veniturile in aceasta perioada. In aceasta luna doua dintre panetele responsabile de zona financiara isi incheie mersul retrograd iar anumite zodii vor beneficia de asta. Pe data de 1 august 2019 Mercur , planeta negocierilor , a tranzactiilor si a comertului si va incheia perioada de retrogradare si isi va continua mersul prin zodia Rac pana pe 11 august dupa care va trece prin zodia Leu pe care o va traversa pana pe data de 29 august.

Un alt aspect astrologic mult asteptat este incheierea perioadei de retrogradare a lui Jupiter, planeta norocului, a abundentei, a prosperitatii si a bogatiei. Incepand cu data de 10 august 2019 Jupiter isi va relua mersul direct prin zodia sa de domiciliu adica prin Sagetator.

Iata in cele de mai jos care sunt zodiile care vor avea noroc la bani in aceasta luna. Esti curioasa sa vezi daca te numeri printre ele? Hai sa descoperim.

CIteste si asta:  Cele mai norocoase zodii ale anului 2020

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur se numara printre norocosii ai acestui an. Acesti nativi se vor bucura din plin de perioada de retrogradare a lui Jupiter care le-a adus pana acum numai blocaje in sector financiar. Mai ales in zona banilor pe care ii detine cu alte persoane, cu iubita, partenerii de afaceri sau parinti. Acesti nativi pot castiga un proces de pe urma caruia sa mosteneasca o avere sau un bun material .

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni pot sta linistiti deoarece Mercur planeta lor guvernatoare isi va incheia mersul retrograd . Acest lucru le va aduce nativilor Gemeni ocazia de a-si negocia salariul sau sa aiba parte de o colaborare care sa le imbunatateasca veniturile. In functie de fiecare caz nativi acestei zodii pot primi un bonus de performanta sau chiar o marire de salariu.

Rac

Persoanele nascute in zodia Rac au doua aspecte de care se pot bucura in aceasta luna. Prima bucurie este ca Mercur este retrograd si ca nu va mai avea obstacole in comunicare, negocieri sau alte situatii care implica tranzactiile sau investitiile iar a doua pentru ca odata cu intrarea in Leu le va activa casa financiara.  Acest lucru le va aduce nativilor Rac oportunitati deosebite de a-si imbunatati veniturile, de a avea parte de o colaborare avantajoasa, o prima sau o marire de salariu.

CIteste si asta:  Cum te destresezi in functie de zodie

Scorpion

Persoanele nascute in zodia Scorpion sunt cei mai norocosi in aceasta luna . Jupiter va veni direct in sectorul banilor obtinuti prin munca proprie iar acest lucru le va aduce numeroase castiguri. Acesti nativi isi vor creste veniturile si pot obtine prime sau bonusuri de vacanta.

Sagetator

Persoanele nascute in zodia Sagetator pot rasufla usurati deoarece Jupiter, guvernatorul lor isi incheie mersul retrograd prin semnul lor. Dupa toate situatiile neplacute prin care au trecut pana acum soarele rasare pe strada lor si le va aduce numeroase surprize. Nativii acestei zodii vor negocia cu succes in zona afacerilor, mostenirilor sau partajelor.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *