6 vedete care sunt nemultumite de modul in care arata

Vedetele sunt apreciate in toata lumea pentru modul in care arata sau in care se imbraca. Cu toate astea, nu sunt complet multumite de modul in care arata si cu siguranta si-ar dori sa schimbe anumite lucruri la ele.

In cele de mai jos, vei descoperi care sunt vedetele care nu sunt multumite cu modul in care arata si ar face tot ce le sta  in putinta pentru  a schimba anumite lucruri.

Cele 6 vedete nemultumite de aspectul lor fizic

Uma Thurman

In adolescent, Uma Thurman nu s-a considerat deloc frumoasa. „Mi-am petrecut primii 14 ani din viață fiind convinsă că sunt hidoasă. Știu că adolescența este dificilă pentru toată lumea, dar a mea a fost de-a dreptul bizară. Schimbam tot timpul școlile, nu aveam prieteni și mă foloseam de actorie să mă ascund de lume. Chiar și astăzi, când oamenii îmi spun că sunt frumoasă, nu cred niciun cuvânt”,  a spus aceasta.

Angelina Jolie

CIteste si asta:  Care este cea mai mare temere a Andreei Balan

Angelina Jolie este considerata cea mai frumoasa femeie din lume. Se pare totusi ca vedeta nu este tocmai multumita de modul in care arata. „Mă lupt tot timpul cu lipsa încrederii în sine. Cred că toată lumea are problema asta. Sunt atât de multe lucruri care nu îmi plac la mine. Arăt ciudat. Uneori mi se pare că semăn cu o păpușă Muppet ciudată”, a spus aceasta.

Scarlett Johansson

Vedeta nu este tocmai multumita de modul in care corpul ei arata „Nu îmi plac coapsele mele și nici talia” a spus aceasta.

Robert Pattinson

Robert Pattinson a fost numit cel mai sexy barbat din lume, dar se pare ca nu este atat de increzator. Actorul a marturisit  ca i-a fost groaza sa is idea tricoul jos in timp ce filma pentru seria “ Amurg” „Nu am fost niciodată atât de îngrijorat de astfel de lucruri, dar după ce am văzut cât de mult se antrenează Taylor pentru filme, am început să mă gândesc la poziții în care să-mi încordez mușchii sau să sug burta”, a spus actorul.

CIteste si asta:  Jennifer Lopez a fost la un pas de epuizare

Shakira

Frumoasa cantareata nu a fost tocmai multumita de corpul ei. „Îmi doream să fi fost mai înaltă, să am picioare mai lungi, coapse mai subțiri, un fund mai mic și chiar părul drept. Sunt la fel ca toate femeile – ne-am născut să fim cei mai mari critici ai noștri”, a spus vedeta. Se pare ca, in anul 2001 Shakira a apelat la terapie pentru a-si putea schimba atitudinea. „Am devenit mult mai mulțumită cu cine sunt. În jurul vârstei de 20 de ani, femeile încearcă să fie ceva ce nu sunt și să se transforme într-o altă persoană. Acum sunt foarte mulțumită de mine”, a mai spus aceasta.

Keira Knightley

Keira Knightley s-a confruntat de multe ori cu  stima de sine scazuta. Atrita era critica cu ea si cu privire la aspectul ei fizic. „Nu sunt Femeia Fantastică. Am probleme cu stima de sine. Toată lumea are. Știți, și oamenii slabi au voie să aibă o părere proastă despre ei înșiși. Am observat că a fi slab declanșează o furie în cazul oamenilor care nu sunt slabi. Oamenilor le place să-și proiecte insecuritățile asupra altora”, a spus aceasta.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *