5 pozitii sexuale pe care le poti practica oriunde!

Pofta de sex nu tine cont ca te afli la birou, intr-o intalnire, in lift sau in locuri si mai ciudate decat acestea. Si daca ai si partenerul alaturi, cu atat mai bine, deoarece o partida scurta si rapida de sex nu trebuie refuzata niciodata. Azi vom descoperi 5 pozitii sexuale pe care le poti practica oriunde.

In picioare. Probabil cu totii stim aceasta pozitie, insa pentru cei care nu au incercat-o inca, este un must-have. Pozitia este foarte simpla si presupune doar o partenera mai supla si un barbat puternic, care sa isi poata sustina partenera in brate. Barbatul sta in picioare si isi ridica partenera, care isi va incolaci picioarele in jurul taliei. Pozitia este excelenta daca exista si un punct de sprijin.

Doggie style. O alta pozitie foarte cunoscuta si apreciata de majoritatea dintre noi este doggie style, varianta din picioare. Ambii parteneri stau in picioare, femeia cu spatele la barbat, aplecata cat de mult poate in fata. Este o pozitie sexuala mai salbatica, iar barbatul are o priveliste minunata asupra femei.

CIteste si asta:  Ce trebuie sa stii despre cum poti avea o casnicie fericita

Pozitia 4. Aceasta pozitie este foarte buna atunci cand aveti pe ce va aseza.  Astfel, barbatul sta in sezut, iar femeia ii sta in poale, cu spatele catre el. Corpurile voastre formeaza cifra 4, de aici si numele pozitiei. Este o pozitie foarte frumoasa, in special deoarece barbatul are mainile libere si isi poate mangaia in voie partenera. Femeia poate opta pentru miscari circulare, sau pentru miscarea de sus-jos, care va fi mai obositoare.

Punctul pe i. Aceasta pozitie este recomandata cuplurilor in care partenerii au aceeasi inaltime, sau femeia este putin mai inalta. Poate fi o buna pozitie pentru inceputul partidei de sex. Partenerii stau in picioare, femeia cu spatele la barbat, fara a se apleca. Este o pozitie foarte intima, si din nou barbatul are mainile libere.

Calareata. In cazul in care sunteti pe o plaja pustie, sau singuri la un picnic romantic, aceasta pozitie poate fi minunata. Este clasica pozitie a femeii deasupra, cu variatiunile posibile.

Distribuie si prietenilor

Intra pe www.newsin.ro pentru a gasi stiri de ultima ora din Romania si strainatate, care fac mult buzz in mediul online si offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *